Midsona Foodservice jobber for en sunnere verden ved å inspirere til kulinarisk og bærekraftig plantebasert matlaging.

Vårt fokus ligger på å støtte deg og din virksomhet ved å tilby en bærekraftig måltidsløsning til gjestene dine. Bærekraftig, det er et ord vi hører stadig mer i bransjen vår, men hva betyr det egentlig? For oss betyr bærekraft helse og minimal miljøpåvirkning, helt fra dyrkningsfasen og til gjestene er ferdige med å spise, legger fra seg bestikket og tallerkenen forlater bordet og havner i oppvasken.

Vi støtter deg med inspirerende plantebaserte oppskrifter, klimaberegning av oppskrifter, opplæring om plantebasert kosthold og inspirasjonsfilmer, men først og fremst ved å levere et bredt utvalg av økologiske produkter laget av solide råvarer, uten unødvendige tilsetningsstoffer og unødvendig sukker. Vi stiller svært høye kvalitetskrav både til våre leverandører og til råvarene våre. Når vi kjøper varer fra fjerne land, sørger vi også for sosial rettferdighet hos leverandøren, og vi klimakompenserer for CO2-utslippet som følger med transporten til Danmark.

Ingrediensene fra Midsona Foodservice gir deg en garanti for at retten du serverer gjestene dine er i forkant av en sunnere matkultur – ikke bare for gjestene, men også for den verdenen vi lever i.