Midsona Foodservice jobber for en sunnere hverdag gjennom å inspirere til kulinarisk og bærekraftig plantebasert matlaging.

Vårt fokus er å støtte deg og din bedrift, gjennom å tilby bærekraftige måltidsløsninger til dine gjester. «Bærekraftig», et ord som har blitt gjenganger i vår bransje, men hva betyr dette egentlig? For oss i Midsona Foodservice betyr bærekraft at vi minimerer/reduserer vår miljøpåvirkning for produktene vi utvikler og distribuerer, og at produktene våre ikke skal ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredsstille sine behov for helse og velvære. 

Vi hjelper deg med plantebasert oppskriftsinspirasjon, klimaberegning i oppskrifter, plantebaserte workshops og inspirasjonsfilmer, men hovedsakelig vil vi hjelpe deg gjennom å tilby et bredt spekter av økologiske produkter (av ekte varer), uten unødvendige tilsetningsstoffer og unødvendig sukker.

Vi stiller svært høye kvalitetskrav, til både våre leverandører og råvarer. Gjennom innkjøp fra andre land, sikrer vi også sosial rettferdighet for leverandøren og klima kompenserer for karbondioksidpåvirkningen fra transport til Sverige/Norge.

Ingredienser fra Midsona Foodservice gir deg en garanti for at retten som serveres din gjest er i forkant for en sunnere matkultur både for gjesten, men også for den verden vi lever i.